Populárny

Prečo pes stráca srst okolo očí? 9 dôvodov a čo robiť

Alergia je jednou z najčastejších príčin, prečo pes stráca srst okolo očí. Alergie môžu byť spôsobené potravinami, prachom, peľom alebo inými alergénmi. Ak má váš pes alergiu, môže mať svrbenie, začervenanie a vyrážky. Ak je alergia príčinou, že váš pes stráca srst okolo očí, je dôležité, aby ste navštívili veterinára, aby ste zistili, čo je príčinou alergie a ako ju liečiť.

Redakcia Choice

Môžu mačky jesť makrely? Čo potrebujete vedieť!

Makrely sú veľmi bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré sú pre mačky veľmi prospešné. Omega-3 mastné kyseliny pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a srsť, zlepšujú imunitný systém a pomáhajú znižovať zápal. Makrely sú tiež bohaté na bielkoviny, čo je pre mačky veľmi dôležité. Bielkoviny sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj mačiek a pomáhajú im udržiavať silné svaly a kosti. Makrely sú tiež bohaté na vitamíny a minerály, ako je selén, zinok a vitamín B12, ktoré sú pre mačky veľmi prospešné.

Môžu mačky jesť datle? Sprievodca faktami a bezpečnosťou schválenými veterinármi

Datle sú druhom sušeného ovocia, ktoré pochádza z stromu datľovníka. Sú bohaté na cukor, vlákninu, vitamíny a minerály. Datle sú obľúbenou pochúťkou pre ľudí, pretože sú sladké a majú veľa zdravých výhod. Sú tiež často používané ako prísada do mnohých jedál a nápojov.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Recenzia krmiva pre macky Sheba - Najlepsie tipy, vyhody a nevyhody

Krmivo pre macky Sheba je vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré sú vysokej kvality. Obsahuje vysoký podiel bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie mačky. Je tiež bohaté na vitamíny a minerály, ktoré sú potrebné pre zdravý rast a vývoj mačky. Sheba je tiež obľúbená pre svoju chuť. Je to jedna z mála značiek krmiva pre macky, ktoré sú skutočne chutné pre mačky.

350 Mien Vykonnych a Drsnych Maciek: Nase Najlepsie Tipy

Konzistentnost je klucovym faktorom pre vychovu maciek. Macicka potrebuje vediet, co je dovolené a co nie je. Ak jej dovolíte nieco raz, ale potom to zakazete, môže to spôsobit zmätok a neposlusnost. Udrzujte si konzistentnost v tom, co dovolíte a co nie, aby ste mohli dosiahnut pozadovany vysledok.

5 Dôvodov Prečo Mačky Ziarlia a Ako to Zastaviť

Stres je jedným z najčastejších dôvodov prečo mačky ziarlia. Mačky sú veľmi citlivé na zmeny v ich prostredí a ak sa niečo zmení, môžu sa cítiť ohrozené. Ak sa mačka cíti ohrozená, môže začať ziarlene reagovať na ľudí a iné zvieratá. Ak chcete zastaviť ziarlenie mačky, je dôležité zistiť, čo ju stresuje a potom sa snažiť tento stres zmierniť.

12 Druhov Plemien Pastierskych Psov a Ich Rozdiely

Border kólia je veľmi obľúbené plemeno pastierskych psov. Sú to inteligentné a hravé psy, ktoré sú veľmi oddané svojim majiteľom. Sú veľmi energické a potrebujú veľa pohybu. Ich srsť je krátka a hustá a môžu mať rôzne farby. Border kólia je veľmi obľúbená pre svoju inteligenciu a schopnosť strážiť.