Populárny

Redakcia Choice

6 Výhod Macacej Travy Pre Vašu Mačku

Macacia tráva je bohatá na vlákninu, ktorá pomáha mačkám tráviť. Vláknina pomáha mačkám udržiavať zdravé trávenie a zabraňuje zápcham. Macacia tráva tiež pomáha mačkám udržiavať zdravú hmotnosť, pretože je bohatá na vlákninu a nízka na kalórie.

Môžu psy byť plantajní? Sú plantajní bezpečné pre psov?

Plantajní sú obojky, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabránili psovi v úteku alebo vytvorili kontrolu nad jeho pohybom. Plantajní sú vyrobené z rôznych materiálov, ako sú plast, kov a koža. Plantajní sú navrhnuté tak, aby sa zväčšili, keď pes začne tlačiť alebo tiahnuť, čo zabraňuje jeho úteku. Plantajní sú často používané pre psy, ktoré sú neposlušné alebo majú tendenciu útek.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu psy jesť obilniny? Sú obilniny bezpečné pre psov?

Psy môžu jesť mnohé druhy obilnín, ako je ryža, pšenica, jačmeň, kukurica, ovos, proso a pohánka. Tieto obilniny sú pre psov bezpečné a môžu byť súčasťou ich stravy. Obilniny sú bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály, ktoré sú pre psov veľmi prospešné. Obilniny sú tiež dobrým zdrojom energie pre psov. Majitelia psov by mali vždy konzultovať s veterinárnym lekárom, aby zistili, aké druhy obilnín sú pre ich psov vhodné.

8 Najlepších Krmív Pre Pomeranianov - Recenzie a Výbery

Royal Canin Pomeranian Adult je vyvážené krmivo pre dospelých pomeranianov. Obsahuje vysoký obsah bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj svalov. Krmivo je tiež bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre zdravú pokožku a srsť. Krmivo je tiež obohatené o vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý imunitný systém. Krmivo je vhodné pre pomeranianov vo veku od 12 mesiacov do 8 rokov.

16 Plemien Psov s Nízkou Koristou

Havanský psík je malé plemeno, ktoré je veľmi inteligentné a hravé. Je to veľmi oddaný pes, ktorý je veľmi priateľský a milujúci. Tento pes je veľmi nenáročný a vyžaduje len málo starostlivosti. Je to tiež veľmi ľahko učiteľný pes, ktorý sa rýchlo učí novým trikom. Tento pes je veľmi vhodný pre rodiny s malými deťmi, pretože je veľmi oddaný a milujúci.

Puggle - Bigl & Pug Mix - Informácie, obrázky, fakty a vlastnosti

Puggle je relatívne nová rasa, ktorá bola vytvorená v roku 1980. Táto rasa bola vytvorená krížením Bigla a Puga. Títo dvaja rodičia sú veľmi obľúbení pre svoju inteligenciu, láskavosť a oddanosť. Puggle je veľmi obľúbený pre svoju neuveriteľnú inteligenciu, láskavosť a oddanosť. Táto rasa je veľmi obľúbená pre svoju neuveriteľnú inteligenciu, láskavosť a oddanosť.