Populárny

Môžu psy jesť zemiakové lupienky? Sú zemiakové lupienky bezpečné pre psov?

Väčšina veterinárnych lekárov odporúča, aby ste svojmu psovi nedávali zemiakové lupienky. Zemiakové lupienky sú vyrobené z vysoko spracovaných ingrediencií, ktoré sú pre psov veľmi nezdravé. Obsahujú veľa soli, ktorá môže spôsobiť dehydratáciu, a veľa tuku, ktorý môže spôsobiť obezitu. Navyše, zemiakové lupienky sú veľmi vysoko kalorické, čo môže spôsobiť, že váš pes bude mať nadváhu.

Redakcia Choice

23 Najhlupejších Plemien Psov a Prečo Sa V Nich Mylime

Chihuahua je jedno z najhlupejších plemien psov. Sú veľmi malé a často sa stávajú agresívnymi. Sú tiež veľmi náchylné na choroby a môžu mať problémy s pohybom. Ak hľadáte malého psa, mali by ste sa pozrieť na iné plemená.

7 Prirodných Domácich Liekov na Upchatý Nos a Prechladnutie Psov

Zázvorový čaj je skvelým domácim liekom na prechladnutie a upchatý nos. Zázvor má protizápalové vlastnosti, ktoré môžu pomôcť zmierniť príznaky prechladnutia a upchatého nosa. Zázvorový čaj môžete pripraviť tak, že nasekáte niekoľko kusov čerstvého zázvoru a zalejete ich horúcou vodou. Nechajte lúhovať asi 10 minút a potom pridajte trochu medu. Vášmu psovi môžete dať malé množstvo zázvorového čaju, aby sa zbavil upchatého nosa a prechladnutia.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Chi-spaniel: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Chi-spaniel je malé plemeno, ktorého výška sa pohybuje od 8 do 11 palcov a váži od 5 do 10 libier. Majú krátke, hladké srsť, ktorá môže byť hnedá, čierna, biela alebo sivá. Ich uši sú dlhé a špičaté a ich chvost je krátky a zakrivený. Ich oči sú veľké a výrazné a ich nos je čierny alebo hnedý.

Domáce Psí Sprej proti Svrbeniu: Rychlý a Jednoduchý Recept

Psí sprej proti svrbeniu je liečebný sprej, ktorý sa používa na zmiernenie svrbenia u psov. Tento sprej je obvykle vyrobený z prírodných zložiek, ako sú éterické oleje, ktoré majú protizápalové a antiseptické vlastnosti. Sprej môže byť tiež obohatený o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú zmierniť svrbenie a zabrániť infekcii. Psí sprej proti svrbeniu je bezpečný pre použitie na psov a môže byť použitý ako prevencia alebo liečba svrbenia.

Je anturium toxické pre macky? Udržiavanie vasej macky v bezpeci

Anturium je veľmi obľúbená rastlina, ktorá môže pridať krásu a životnosť do vášho domova. Avšak, ak máte mačku, je dôležité vedieť, či je anturium pre macky toxické. Anturium je v skutočnosti veľmi toxické pre macky. Ak mačka požuje listy alebo kvety anturium, môže to spôsobiť vážne zdravotné problémy, ako sú zvracanie, hnačka, dehydratácia a dokonca aj smrť. Preto je dôležité, aby ste sa uistili, že vaša mačka nikdy nepožuje anturium.

Su teriery hypoalergenne? Co potrebujes vediet!

Alergie na psov sú veľmi bežné a môžu byť veľmi nepríjemné. Ak ste alergickí na psov, môžete mať ťažkosti s dýchaním, svrbením, slzením očí a ďalšími príznakmi. Ak ste alergickí na psov, je dôležité vybrať si plemeno, ktoré je hypoalergénne, aby ste sa vyhli alergickým reakciám. Teriéri sú jedným z mnohých plemien psov, ktoré sú označované ako hypoalergénne. Ale čo to znamená?