Populárny

Kúpte si Coton de Tulear za prijateľnú cenu

Coton de Tulear je malé plemeno psov, ktoré pochádza z Madagaskaru. Tieto psy sú veľmi inteligentné a milé. Sú veľmi oddaní svojim majiteľom a radi sa hrajú. Ich vlna je veľmi jemná a mäkká, čo je dôvod, prečo sú tak obľúbené. Sú veľmi dobrí spoločníci a sú veľmi dobrí s deťmi. Sú veľmi ľahko trénovateľné a sú veľmi oddaní svojim majiteľom.

Redakcia Choice

Prečo sú psie uši studené? 4 dôvody a čo s tým robiť

Psie uši sú veľmi citlivé na vonkajšie podnety. To znamená, že ak je vonku chladnejšie, uši psa sa môžu ochladiť. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo sú psie uši studené. Ak je vonku veľmi teplo, uši psa sa môžu tiež ochladiť, pretože sú veľmi citlivé na teplotu.

Yorkie Pomeranian Mix (Yorkie-Pom): Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Yorkie-Pom je hybridné plemeno, ktoré bolo vytvorené krížením Yorkie a Pomeranian. Yorkie je veľmi staré plemeno, ktoré pochádza z Anglicka. Toto plemeno bolo pôvodne chované ako lovecký pes pre lov drobných zvierat. Pomeranian je tiež staré plemeno, ktoré pochádza z Nemecka. Toto plemeno bolo pôvodne chované ako strážny pes. Yorkie-Pom bolo vytvorené v posledných desaťročiach a je veľmi obľúbené pre svoju malú veľkosť a milú povahu.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Farby Macacieho Vracania: Určovanie Farieb a Významov (Veterinárna Odpoveď)

Žlté vracanie je často spôsobené žlčovými kameňmi alebo infekciou žlčových ciest. Žlté vracanie môže byť tiež spôsobené zneužívaním liekov, ako je acetaminofén alebo ibuprofén. Ak je vaša mačka vracia žltú tekutinu, mali by ste okamžite navštíviť veterinára.

Ako daleko môžu mačky cítiť? Neuveriteľná odpoveď

Čuch je zmyslový orgán, ktorý nám umožňuje vnímať vône. Ľudia majú veľmi slabý čuch, ale mačky majú veľmi silný čuch. Ich čuchové schopnosti sú oveľa lepšie ako ľudské. Mačky môžu cítiť veci, ktoré ľudia nemôžu.

Kúpte si baset za rozumnú cenu

Cena baseta sa líši v závislosti od plemena, veku a kvality. Mladé basety sú obvykle drahšie ako staršie. Najdrahšie sú basety s prémiovou kvalitou. Cena sa môže pohybovať od 500 do 1500 eur.

Kúpte si mačku Ashera za prijateľnú cenu

Cena mačky Ashera sa líši v závislosti od jej veku, zdravia a farby. Mladé mačky Ashera môžu stáť od 25 000 do 50 000 dolárov. Dospelé mačky Ashera môžu stáť až do 100 000 dolárov. Farba mačky Ashera tiež ovplyvňuje jej cenu. Čierne mačky Ashera sú najdrahšie a môžu stáť až do 150 000 dolárov.