Populárny

20 Najsilnejších Plemien Psov s PSI

Rottweiler je veľké plemeno psov, ktoré je známe pre svoju silu hryzenia. Toto plemeno je veľmi inteligentné a jeho sila hryzenia je vysoká, čo je dôvod, prečo je toto plemeno často vyhľadávané ako strážny pes. Rottweiler má silu hryzenia s PSI až 328.

Redakcia Choice

Bengalska verzus Mainska myvalia macka: Rozdiely

Bengalská mačka bola vyšľachtovaná v roku 1963, keď bola krížením domácej mačky s divou mačkou asijského leoparda. Toto plemeno bolo vyšľachtované pre svoju exotickú farbu a vzor. Mainská myvalia mačka je staré plemeno, ktoré pochádza z Francúzska. Toto plemeno bolo vyšľachtované pre svoju inteligenciu a schopnosť loviť myši. Obidve plemená sú veľmi obľúbené a sú často vyhľadávané chovateľmi.

15 Plemien Psov s Kuceravymi Vlasmi

Bichon Frise je malé plemeno psov s kuceravymi vlasmi. Ich vlasy sú mäkké a lesklé. Tieto psy sú veľmi priateľské a milujú byť v centre pozornosti. Sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu mačky jesť špenát? Čo potrebujete vedieť!

V skutočnosti môžu mačky jesť špenát. Špenát je pre mačky bezpečný, ale je dôležité vedieť, aké sú jeho výhody a nevýhody. Špenát je bohatý na vitamín A, ktorý je dôležitý pre zdravie očí a pokožky mačky. Špenát tiež obsahuje veľa vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho systému mačky. Špenát je tiež bohatý na železo, čo je dôležité pre zdravie krvi mačky. Špenát je tiež bohatý na antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť mačku pred rakovinou.

Chigi: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Chigi je relatívne nové plemeno, ktoré sa objavilo v posledných desaťročiach. Jeho prvé zmienky sa datujú do roku 2000, keď sa objavili prvé prípady kríženia Cardigan Welsh Corgi a Chihuahua. Odvtedy sa Chigi stalo populárnym hybridným plemenom, ktoré sa často používa ako domáce zvieratá.

Môžu psi jesť syry? Sú Cheez-It bezpečné pre psov?

Syry sú pre psov bezpečné, ale nie sú pre nich vhodné. Syry sú veľmi vysokokalorické a môžu spôsobiť obezitu u psov. Navyše, syry sú veľmi bohaté na sodík, čo môže spôsobiť problémy s obličkami u psov. Ak však chcete dať svojmu psovi trochu syra, mali by ste ho najskôr rozomlieť na malé kúsky. Taktiež by ste mali dávať svojmu psovi len malé množstvo syra, pretože jeho tráviaci systém nie je navrhnutý na to, aby zvládol veľké množstvo syra.

Mini Bernedoodle (Mini Pudel / Bernsky Salasnicky Pes): Informacie, Fotografie a Charakteristiky

Mini Bernedoodle je relatívne nový hybridný pes, ktorý bol vytvorený v roku 2003. Tieto psy boli vytvorené krížením miniatúrneho pudla a bernského salašníckeho psa. Tieto psy sú veľmi obľúbené pre svoju inteligenciu, oddanosť a láskavú povahu. Mini Bernedoodle sú veľmi obľúbené ako rodinní spoločníci a sú veľmi milé a oddané voči svojim majiteľom.