Populárny

9 Najlepších Surových Koží Pre Psov - Recenzie a Tipy

Natural Dog Chews je jednou z najlepších možností pre surové kože pre psov. Sú vyrobené z prírodných surovín, ako sú bravčové kože, kuracie kože a kuracie krídla. Surové kože sú veľmi chutné a sú bohaté na bielkoviny, vitamíny a minerály. Surové kože sú tiež veľmi ľahko stráviteľné a sú skvelou prílohou ku každodennej strave. Natural Dog Chews je tiež veľmi cenovo dostupná možnosť pre surové kože pre psov.

Redakcia Choice

Zlate Pyreneje (Great Pyrenees & Golden Retriever Mix): Informacie, obrazky, fakty

Zlate Pyreneje boli vytvorené v 80. rokoch 20. storočia. Ich cieľom bolo vytvoriť hybridné plemeno, ktoré by bolo inteligentné, oddané a milujúce. Toto plemeno sa stalo veľmi obľúbeným pre svoju krásu a láskavosť. Zlate Pyreneje sú veľmi obľúbené ako rodinní psi, pretože sú veľmi oddaní svojim majiteľom a veľmi milujú deti.

Môžu mať psy salámu? Čo potrebujete vedieť!

Saláma je veľmi vysoká v tuku a soli, čo môže byť pre psa veľmi škodlivé. Tuk a soľ môžu spôsobiť, že pes bude mať vyššiu hladinu cholesterolu a vyššiu hladinu krvného tlaku. To môže viesť k srdcovým ochoreniam a iným zdravotným problémom. Navyše, saláma môže mať aj veľa konzervačných látok, ktoré môžu byť pre psa veľmi škodlivé.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu mačky jesť pomaranče? Čo potrebujete vedieť!

V tomto článku sa budeme zaoberať tým, či je pre mačky bezpečné jesť pomaranče, aké sú výhody a nevýhody a čo by ste mali vedieť predtým, ako ich začnete kŕmiť svojim mačkám. Prečítajte si tento článok, aby ste získali všetky potrebné informácie o tom, či je pre mačky bezpečné jesť pomaranče.

7 Najlepších Jedál Pre Steniatka Boxera - Recenzie a Sprievodca

Royal Canin Boxer Puppy Dry Dog Food je vyvážená strava pre steniatka boxera, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala všetky potrebné živiny pre rast a vývoj. Jedlo je bohaté na bielkoviny, ktoré sú nevyhnutné pre rast svalov a zdravých kostí. Obsahuje tiež vysoký obsah vlákniny, ktorý pomáha udržiavať zdravý tráviaci systém. Jedlo je tiež obohatené o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a srsť. Royal Canin Boxer Puppy Dry Dog Food je skvelou voľbou pre všetky steniatka boxera.

Kúpte si egyptskú mačku za prijateľnú cenu

Cena egyptskej mačky sa môže líšiť v závislosti od plemena, veku a zdravotného stavu. V priemere sa cena pohybuje od 500 do 1500 dolárov. Ak chcete kúpiť egyptskú mačku s príbuznými, môžete očakávať, že cena bude vyššia.

Môžu mať psy sojovú omáčku? Čo potrebujete vedieť!

Väčšina odborníkov na výživu pre psy odporúča, aby ste sojovú omáčku nekŕmili svojim psom. Sojová omáčka je pre psy veľmi vysoká v sodíku, čo môže spôsobiť problémy s obličkami. Navyše, sojová omáčka obsahuje veľa kalórií, čo môže viesť k obezite. Ak však chcete svojmu psovi dať trochu sojovej omáčky, uistite sa, že je to len v malom množstve a že je bez prídavných látok, ako je cukor alebo korenie.