Populárny

Je krmivo pre psov s uplynutou platnosťou bezpečné?

Uplynutá platnosť je dátum, po ktorom je krmivo pre psov už nevhodné na konzumáciu. Tento dátum je uvedený na obale krmiva pre psov a jeho prekročenie znamená, že krmivo už nie je bezpečné na konzumáciu. Uplynutá platnosť sa môže líšiť v závislosti od druhu krmiva pre psov, ale obvykle je to od 6 mesiacov do 2 rokov.

Redakcia Choice

7 Najlepších Krmív Pre Mačiatka Pre Citlivé Žalúdky - Recenzie a Tipy

Royal Canin Hypoallergenic Mačiatko je vynikajúce krmivo pre mačiatka s citlivým žalúdkom. Je to hypoalergénne krmivo, ktoré je obohatené o vitamíny a minerály, ktoré sú potrebné pre zdravý rast a vývoj mačiatka. Obsahuje tiež vysoký obsah bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj mačiatka. Je to tiež veľmi ľahko stráviteľné krmivo, ktoré je ľahko stráviteľné a nezanecháva žiadne nežiaduce účinky. Je to tiež veľmi chutné krmivo, ktoré mačiatka milujú.

Snoopy: Svetoznámy Bigl
  • Informácie o psovi
Anglický buldog vs americký buldog: Rozdiely

Anglický buldog je veľmi charakteristický svojím krátkym telom, krátkymi nohami a veľkou hlavou. Majú krátke, hrubé srsť, ktorá je často červená, čierna alebo biela. Ich veľké oči sú často tmavé a ich uši sú zvyčajne zložené. Sú veľmi robustní a môžu vážiť až 25 libier.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu mačky jesť mušle? Čo potrebujete vedieť!

Mušle sú morské plody, ktoré sa nachádzajú v moriach a oceánoch po celom svete. Sú bohaté na živiny, ako sú vitamíny, minerály, bielkoviny a omega-3 mastné kyseliny. Mušle sú tiež veľmi chutné a ľahko stráviteľné. Existuje veľa druhov mušlí, ako sú krevety, kalamáre, krab, homár a vieira.

Môžu psy jesť hnedý cukor? Je hnedý cukor bezpečný pre psov?

Hnedý cukor je vyrobený z cukrovej trstiny alebo cukrovej repy. Jeho chuť je sladšia ako biely cukor a má vyšší obsah minerálov ako biely cukor. Jeho výroba je tiež menej náročná na životné prostredie ako výroba bieleho cukru. Hnedý cukor je obľúbenou prísadou v mnohých domácich jedlách, ako sú koláče, koláčiky, koláče a iné sladkosti.

Pomchi (Pomeranian & Chihuahua Mix): Informácie, obrázky a sprievodca starostlivosťou

Pomchi je relatívne nové plemeno, ktoré bolo vytvorené v posledných desaťročiach. Toto plemeno bolo vytvorené krížením pomeranča a chihuahua, čo vytvorilo veľmi milého a milujúceho psa. Tieto psy sú veľmi obľúbené medzi milovníkmi psov, pretože sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia. Sú tiež veľmi oddaní svojim majiteľom a veľmi verní.

Francúzsky buldog a zmes mopsov: informácie, obrázky, fakty a vlastnosti

Francúzsky buldog a zmes mopsov je pomerne nové plemeno, ktoré vzniklo v 19. storočí. Pôvodne bol francúzsky buldog vyšľachtený z anglického buldoga a teriéra. V roku 1885 bolo toto plemeno oficiálne uznané ako samostatné plemeno. Francúzsky buldog a zmes mopsov sa rýchlo stala obľúbenou vo Francúzsku a v roku 1903 bolo toto plemeno uznané aj v Spojených štátoch amerických.