Populárny

Viac ako 100 mien psov inspirovaných vedcami: Inteligentné a sofistikované nápady

Marie Curie je jednou z najslávnejších vedcov všetkých čias. Bola prvou ženou, ktorá získala Nobelovu cenu a prvou osobou, ktorá získala dve Nobelove ceny. Jej meno je veľmi vhodné pre ženského psa, ktorý je inteligentný a odvážny.

Redakcia Choice

Graf Rastu a Hmotnosti Nemeckeho Ovciaka

Nemecke ovciaky sa zvycajne dozrievaju medzi 12 a 18 mesiacmi. V tomto veku sa zacinaju vyvijat do svojej plnej velkosti. Samci Nemeckeho ovciaka dosahuju vysku od 24 do 26 palcov a samice od 22 do 24 palcov. Vaha Nemeckeho ovciaka je zvycajne medzi 50 a 70 librami.

16 Lacných Plemien Maciek
  • Plemená mačiek
9 Najlepších Krmív Pre Psov Pre Biglov - Recenzie a Najlepšie Výbery

Purina Pro Plan Focus Large Breed Formula je vyvážené krmivo pre veľké plemená psov. Obsahuje vysoký obsah bielkovín, ktoré sú potrebné pre rast a vývoj veľkých psov. Obsahuje tiež vysoký obsah vlákniny, ktorá pomáha udržiavať tráviaci systém v poriadku. Krmivo je obohatené o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie psa. Je to vynikajúce krmivo pre veľké plemená psov.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

14 Exotických Plemien Maciek, Ktoré Si Môžete Ponechať Ako Domáce Zvieratá

Bengal je exotické plemeno mačky, ktoré je veľmi inteligentné a hravé. Majú veľmi krásne sfarbenie, ktoré sa pohybuje od svetložltej po tmavo oranžovú. Bengal je veľmi priateľský a milý, takže sa veľmi dobre hodí ako domáce zvieratá.

Kúpte si Vizslu - Cena Vizsla

Cena Vizsly sa líši v závislosti od toho, odkiaľ si ju kupujete. Ak si kúpite Vizslu od chovateľa, cena sa môže pohybovať od 500 do 1500 dolárov. Cena závisí od toho, aký druh Vizsly si kupujete, ako sú napríklad šampiónovia, čiže psy, ktoré boli úspešne prezentované na výstavách. Cena tiež závisí od toho, aký druh chovateľa si vyberiete. Niektorí chovatelia môžu mať vyššie ceny ako iní.

10 Najlepších Krmív Pre Psov Pre Civavy - Recenzie a Tipy

Royal Canin Mini Adult je vyvážené krmivo pre dospelé civavy. Obsahuje všetky potrebné živiny pre zdravie vášho psa, vrátane bielkovín, tukov, vitamínov a minerálov. Je obohatené o antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť srdce a obličky vášho psa. Je to veľmi populárne krmivo pre civavy, pretože je vyrobené z kvalitných surovín a je veľmi ľahko stráviteľné.

Kúpte si austrálskeho hovädzieho psa za rozumnú cenu

Cena austrálskeho hovädzieho psa sa líši v závislosti od plemena, veku, pohlavia a kvality. Mladé šteňa môže stáť od 500 do 1500 dolárov, zatiaľ čo dospelý pes môže stáť od 1000 do 3000 dolárov. Ak hľadáte kvalitného psa, môže to stáť až 5000 dolárov. Ak chcete kúpiť šteňa z chovateľskej stanice, môže to stáť ešte viac.