Populárny

Rat-Cha: Križenec krysieho teriera a civavy

Rat-Cha je relatívne nové plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v roku 2000. Bolo vyšľachtené v USA ako križenec krysieho teriera a civavy. Toto plemeno bolo vyšľachtené s cieľom vytvoriť malého, inteligentného a láskavého spoločníka. Rat-Cha je veľmi obľúbené pre svoju láskavú povahu a nenáročnú starostlivosť. Rat-Cha je veľmi inteligentné plemeno a je veľmi ľahko vycvičiteľné.

Redakcia Choice

„Skúmanie kúzla a krásy najkrajších psích spoločníkov na svete“

Vydajte sa na úžasný prieskum tých najúžasnejších a vizuálne najúžasnejších psích spoločníkov na svete a ukážte im rozkošnú rozmanitosť psov...

10 Najlepších Ponoziek Pre Psy - Recenzie a Výbery

Táto ponozka pre psy je vyrobená z mäkkého a pohodlného materiálu, ktorý je navyše vystužený podrážkou. Je to ideálna voľba pre psy, ktoré trávia veľa času vonku, pretože poskytuje ochranu pred ostrými predmetmi a pomáha zabrániť poškriabaniu povrchu. Ponozka je navyše vybavená reflexnými prvkami, ktoré zvyšujú bezpečnosť v noci.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Recenzia Simply Nourish Dog Food: Spomínané, výhody a nevýhody

Simply Nourish Dog Food je vyvážená strava, ktorá je bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerály. Je to vysoko kvalitné krmivo pre psov, ktoré je navrhnuté tak, aby poskytovalo vášmu psovi všetky potrebné živiny. Je to jedna z najlepších možností pre vášho psa, pretože je to vyvážená strava, ktorá je bohatá na živiny. Je to tiež veľmi chutné krmivo pre psov, ktoré je obľúbené u mnohých psov. Je to tiež veľmi ľahko stráviteľné krmivo pre psov, ktoré je ľahko stráviteľné a ľahko absorbovateľné. Je to tiež veľmi cenovo dostupné krmivo pre psov, ktoré je dostupné za veľmi prijateľnú cenu.

15 Plemien Psov s Kuceravymi Vlasmi

Bichon Frise je malé plemeno psov s kuceravymi vlasmi. Ich vlasy sú mäkké a lesklé. Tieto psy sú veľmi priateľské a milujú byť v centre pozornosti. Sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia.

17 Plemien Psov, Ktoré Veľa Spia

Bostonský teriér je malý, ale energický pes, ktorý je veľmi oddaný svojim majiteľom. Tento pes je veľmi inteligentný a má tendenciu veľa spať. Bostonský teriér má sklon k spánku až 16 hodín denne. Tento pes je veľmi hravý a má rád, keď je s jeho majiteľmi.

Sú Kokerspanieli Hypoalergenne?

Kokerspanieli sú veľmi obľúbené plemeno psov, ktoré je známe pre svoju inteligenciu, láskavosť a oddanosť. Mnoho ľudí sa však zaujíma o to, či sú kokerspanieli hypoalergénne. Ak ste alergickí na psy, je dôležité vedieť, či je toto plemeno pre vás vhodné.