Populárny

Drosrsty jazvecik: Informácie, fotografie, vlastnosti a fakty

Drosrsty jazvecik pochádza z Nemecka a jeho história sa datuje do 19. storočia. Bol vyšľachtený z nemeckých jazvečíkov a bol používaný ako spoločník a strážca. Bol veľmi obľúbený medzi nemeckými aristokratmi a bol používaný ako spoločník a strážca. Drosrsty jazvecik bol oficiálne uznaný ako plemeno v roku 1895 a bol uvedený do Nemeckej knihy plemien v roku 1899.

Redakcia Choice

Ako často kŕmiť husky?

Steniatá huskyho by sa mali kŕmiť trikrát denne. V prvých šiestich mesiacoch života by mali mať steniatá huskyho dostatok vyváženej stravy, aby sa zabezpečilo ich správne rast a vývoj. V tomto veku by mali mať steniatá huskyho dostatok bielkovín, tukov a sacharidov. Vyvážená strava by mala pozostávať z mäsa, rýb, vajec, zeleniny a obilnín.

Môžu psy jesť koriandr? Je koriander dobrý pre psov?

Koriander je bezpečný pre psov, ale nie je to najlepšia potravina pre nich. Koriander je bohatý na vitamíny a minerály, ako je vápnik, železo, draslík a vitamín C. To môže byť prospešné pre psov, ale nie je to potravina, ktorú by ste mali ponúkať svojmu psovi každý deň. Koriander môže byť pre psov príliš korenistý a môže spôsobiť tráviace ťažkosti.

10 Druhov Siamskych Maciek
  • Plemená mačiek
10 Psíkov Podobných Shih Tzu
  • Informácie o psovi

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu psy kopať? Je kopanie bezpečné pre psov?

Kopanie je pre psov prirodzeným správaním, ktoré môže mať niekoľko účelov. Napríklad, môžu kopať, aby sa ochladili, pretože zem chladí ich telo. Môžu tiež kopať, aby zakryli svoje výkaly alebo aby si vytvorili pohodlné miesto na spanie. Kopanie môže byť tiež prejavom stresu alebo úzkosti.

10 Najlepších Surových Krmív pre Psy - Recenzie a Tipy

Primal Pet Foods je jednou z najlepších surových krmív pre psy na trhu. Ich produkty sú vyrobené z čerstvých, prírodných surovín, ako sú mäso, ryby, zelenina a ovocie. Ich produkty sú tiež bez obilnín, bez lepku a bez pridaných farbív a konzervačných látok. Primal Pet Foods je tiež jednou z najdostupnejších surových krmív pre psy, pretože ich produkty sú dostupné v mnohých obchodoch so zvieratami a online.

15 Skvelých Plemien Maciek - Jedinečné a Krásne Mačky

Ragdoll je veľké plemeno mačky s veľmi mäkkou a jemnou srsťou. Sú veľmi láskavé a oddané svojim majiteľom. Sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia. Ragdoll mačky sú veľmi hravé a radi sa hrajú s deťmi. Majú radi pohodlie a teplo a radi sa prechádzajú po dome. Ragdoll mačky potrebujú veľa lásky a pozornosti.

„Nebezpečenstvo alebo rozkoš – Odhalenie pravdy za psami a mandľami“

Objavte základné fakty o tom, či môžu psy bezpečne konzumovať mandle a získajte prehľad o možných rizikách a výhodách....