Populárny

Boston Pit (Pit Bull & Boston Terrier Mix): Informácie, obrázky a fakty

Boston Pit má veľmi roztomilý vzhľad. Majú krátke, hladké srsť, ktorá môže byť čierna, hnedá, červená alebo sivá. Ich oči sú veľké a majú veľmi výrazný pohľad. Ich uši sú veľmi malé a stoja vysoko na hlave. Ich telo je veľmi kompaktné a majú veľmi silné nohy. Ich chvost je veľmi krátky a môže byť buď zvlnený alebo rovný.

Redakcia Choice

Lhasa Apso vs. Shih Tzu: Aky je rozdiel?

Lhasa Apso pochádza z Tibetu a bol chovaný ako strážny pes. Boli chovaní v kláštoroch ako spoločníci mníchov. Shih Tzu pochádza z Číny a bol chovaný ako spoločník cisárov. Oba plemená boli vyšľachtené pred viac ako 2000 rokmi.

7 Plemien Psov Bez Chvostov
  • Informácie o psovi
Je mydlo na umyvanie riadu bezpecne pre psov (a je ucinne na cistenie)?

Mydlo na umyvanie riadu je bezpecne pre psov, ak je to mydlo bez chladiaceho prostriedku. Mydlo na umyvanie riadu bez chladiaceho prostriedku je bezpecne pre psov, pretoze jeho zlozenie je bezpecne pre zvierata. Mydlo na umyvanie riadu bez chladiaceho prostriedku je tiez bezpecne pre deti a ludi. Ak je mydlo na umyvanie riadu s chladiacim prostriedkom, je to pre psov nebezpecne. Chladiaci prostriedok je pre psov nebezpecny, pretoze mohol by sposobit zdravotne problemy. Preto je dulezite, aby ste si vybrali mydlo na umyvanie riadu bez chladiaceho prostriedku.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

8 Najlepších Krmív Pre Pomeranianov - Recenzie a Výbery

Royal Canin Pomeranian Adult je vyvážené krmivo pre dospelých pomeranianov. Obsahuje vysoký obsah bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj svalov. Krmivo je tiež bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre zdravú pokožku a srsť. Krmivo je tiež obohatené o vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý imunitný systém. Krmivo je vhodné pre pomeranianov vo veku od 12 mesiacov do 8 rokov.

5 Druhov Pomeranianov - Prečítajte si o ich Vlastnostiach

Štandardný pomeranian je najbežnejším druhom pomeranianov. Jeho výška je medzi 20 až 28 cm a váži medzi 3 až 7 kg. Majú veľmi jemnú srsť, ktorá môže byť hnedá, čierna, biela alebo červená. Sú veľmi inteligentní a ľahko sa učia novým veciam. Sú veľmi odvážni a majú tendenciu byť veľmi hluční.

Grumpy Cat: Slavné plemena maček odhalena

Grumpy Cat bol mačacím miláčikom s menom Tardar Sauce. Bol to čierny a šedý mačací mix s názvom munchkin. Munchkin je plemeno mačky, ktoré je známe pre svoje krátke nohy. Tieto mačky sú veľmi milé a láskavé, ale majú tendenciu byť veľmi energické. Ich krátke nohy im umožňujú skákať a skákať po celej miestnosti.

Top 20 Dizajnerských Plemien Psov

Labradoodle je kríženec medzi labradorským retrieverom a pudlom. Tieto psy sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia. Sú veľmi milí a láskaví, čo robí z nich skvelých spoločníkov. Labradoodles sú tiež veľmi aktívne a potrebujú veľa pohybu. Sú tiež veľmi oddaní svojim majiteľom a veľmi verní.