Populárny

Môžu psy jesť krabie a krabie mäso? - Je to bezpečné pre psov?

Krabie mäso je pre psov bezpečné, ale môže to byť pre nich nezdravé. Krabie mäso je bohaté na bielkoviny, ale je tiež veľmi vysokým zdrojom sodíka. To môže byť pre psov nebezpečné, pretože môže spôsobiť vysoký krvný tlak a zvýšené riziko srdcových ochorení. Krabie mäso tiež obsahuje veľa tuku, čo môže spôsobiť obezitu u psov. Navyše, krabie mäso môže obsahovať parazity, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy u psov.

Redakcia Choice

14 Najvyšších Skákacích Plemien Psov

Border Collie je inteligentné a energické plemeno, ktoré je schopné skákať vysoko. Toto plemeno je veľmi obľúbené pre svoju schopnosť učiť sa rýchlo a pre svoju vytrvalosť. Border Collie je schopný skákať až do výšky 1,2 metra.

10 Domácich Receptov na Mrazené Psie Maskrty Schválené Veterinárom

Tieto mrazené maskrty sú plné zdravých ingrediencií, ako je kuracie mäso, špenát, mrkva a ryža. Sú ľahko stráviteľné a plné vitamínov a minerálov. Sú tiež veľmi chutné pre vášho psa. Budete potrebovať:

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

10 Psíkov Podobných Shih Tzu

Lhasa Apso je veľmi podobný Shih Tzu. Majú podobný vzhľad, s dlhými a hustými srsťou, ktorá sa často zvíja do kučeravých vlasov. Sú veľmi inteligentné a hravé, ale môžu byť tiež veľmi sebavedomé a tvrdohlavé. Lhasa Apso potrebuje dennú starostlivosť o srsť a časté prechádzky.

11 Dobrých Zdrojov Vlákniny Pre Vášho Psa

Ovesné vločky sú skvelým zdrojom vlákniny pre psov. Sú bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály. Ovesné vločky sú tiež veľmi jednoduché na prípravu a môžu byť pridané do krmiva pre psov alebo dokonca podávané samostatne. Ovesné vločky sú tiež veľmi chutné pre psov a môžu byť skvelou prílohou k ich strave.

Povoluje Home Depot Psy? - Co Potrebujete Vediet!

Home Depot povoluje psy, ale s niekoľkými obmedzeniami. Psy sú povolené v obchodoch Home Depot, ale musia byť na vodítku a musia byť pod dohľadom svojho majiteľa. Psy nesmú byť nebezpečné pre ostatných zákazníkov alebo zamestnancov Home Depot. Ak je váš pes agresívny alebo nezbedný, mali by ste ho nechať doma.

32 Najlepších Plemien Psov

Labrador Retriever je jedným z najobľúbenejších plemien psov na svete. Sú veľmi inteligentní, láskaví a oddaní. Sú veľmi dobrí s deťmi a sú veľmi hraví. Sú tiež veľmi dobrí ako služobní psi a sú veľmi dobrí pri vyhľadávaní. Sú veľmi oddaní a milujúci a sú veľmi dobrí pre rodiny s deťmi.