Populárny

12 Zmiešaných Plemien Jack Russell Teriérov

Jack Chi je zmiešané plemeno, ktoré je krížením medzi Chihuahuou a Jack Russell Teriérom. Toto plemeno je veľmi energické a milé. Sú veľmi inteligentné a veľmi ľahko sa učia. Sú veľmi obľúbené pre svoju krásu a temperament. Jack Chi je veľmi obľúbené pre svoju krásu a temperament.

Redakcia Choice

10 Domácich Receptov na Diabetickú Stravu Schválených Veterinárom

Tento jednoduchý recept je skvelým zdrojom bielkovín pre vašeho miláčika. Kuracie mäso je bohaté na bielkoviny a je ľahko stráviteľné. Brokolica je bohatá na vitamíny a minerály a je tiež veľmi zdravá. Ryža je ľahko stráviteľná a je bohatá na sacharidy. Táto kombinácia je skvelou diabetickou stravou pre vášho miláčika.

Moj pes zjedol pastelku! Tu je to, čo robiť (odpovede veterinárov)

Ak máte podozrenie, že váš pes zjedol pastelku, je dôležité, aby ste si všimli príznaky. Príznaky môžu zahŕňať nevoľnosť, vracanie, zvracanie, bolesť brucha, strata chuti do jedla, únavu, letargiu a zvýšenú tvorbu moču. Ak váš pes prejaví tieto príznaky, mali by ste okamžite kontaktovať veterinára.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Je Citronella toxická pre mačky? Udržujte svoju mačku v bezpečí!

Citronella je olej, ktorý sa získava z citrónovej trávy. Je to prírodný prostriedok na odpudzovanie mačiek, ktorý sa často používa v sprejoch, sviečkach a iných produktoch. Citronella je známa pre svoju silnú vôňu, ktorá je pre mačky veľmi odpudzujúca.

6 Najlepších Odpadkových Košov Odolných Voči Mačkám - Recenzie a Tipy

Simplehuman je známa značka, ktorá vyrába kvalitné odpadkové koše. Tento odpadkový koš je vyrobený z hliníka a je veľmi odolný voči mačkám. Má veľký objem a je vybavený viečkom, ktoré sa ľahko otvára a zatvára. Jeho dno je vybavené protišmykovými nožičkami, takže sa vám mačka nebude snažiť prehrabávať v koši. Je to veľmi kvalitný odpadkový koš, ktorý je odolný voči mačkám.

17 Najkrajších Plemien Maciek

Ragdoll je veľké plemeno mačky s hladkou srsťou. Sú veľmi pokojné a láskavé, čo je dôvod, prečo sú tak obľúbené. Ich srsť je veľmi jemná a má tendenciu byť dlhšia ako u iných plemien. Majú veľmi jemnú povahu a radi sa hrajú. Sú veľmi oddaní svojim majiteľom a radi sa s nimi mazlia.

Soboli nemecky ovciak: Informacie, obrazky, vlastnosti a fakty

Soboli nemecky ovciak je plemeno, ktore pochadza z Nemecka. Bolo vytvorene v 19. storoci a bolo povodne chovane ako pastiersky pes. Bolo pouzivane na strazenie stad ovci a na ochranu pred zverou. Plemeno bolo tiez pouzivane ako vojensky pes a ako pes pre sluzbu. V roku 1899 bolo oficialne uznané ako plemeno a v roku 1908 bolo prve uznavane v Nemecku.