Populárny

Oranžové Perzské Mačky: Fakty, Pôvod a História

Oranžové Perzské mačky pochádzajú z Perzie, kde boli chované už v 16. storočí. Boli obľúbené medzi bohatými a mocnými, pretože ich krásne sfarbenie bolo považované za symbol bohatstva a moci. V 19. storočí boli oranžové perzské mačky dovezené do Európy a odvtedy sa stali obľúbenými medzi milovníkmi mačiek po celom svete.

Redakcia Choice

Prečo pes spí s otvorenými očami?

Áno, je to bežné. Pes môže spať s otvorenými očami, pretože jeho oči sú viac citlivé na svetlo ako ľudské oči. Pes môže spať s otvorenými očami, pretože jeho oči sú viac citlivé na svetlo ako ľudské oči. To znamená, že pes môže spať s otvorenými očami, aby sa vyhol svetlu, ktoré by ho mohlo prebudiť.

Spanador (Kokerspaniel a Laboratorny Mix): Informacie, Obrazky, Fakty

Spanador bol vyšľachtený v Spojenom kráľovstve v roku 1980. Toto plemeno bolo vyšľachtené za účelom vytvorenia inteligentného a milého spoločníka pre rodinu. Toto plemeno je veľmi obľúbené pre svoju milú povahu a inteligenciu. Spanador je veľmi obľúbený ako rodinný pes a je veľmi obľúbený aj ako spoločník pre ľudí s postihnutím.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

10 Bezpečných Potravín Pre Psy Schválených Veterinárom

Kuracie mäso je jednou z najlepších potravín pre psy. Je to bohaté na bielkoviny, ktoré sú pre psov veľmi dôležité. Kuracie mäso je tiež veľmi ľahko stráviteľné a jeho vysoký obsah bielkovín pomáha udržiavať svalovú hmotu.

12 Najlepších Plemien Polovných Psov

Labrador Retriever je jedným z najobľúbenejších plemien polovných psov. Sú inteligentní, oddaní a veľmi prispôsobiví. Sú tiež veľmi silní a odolní, čo je dôležité pre lovcov. Sú tiež veľmi dobrí pri strážení a sú veľmi dobrí spoločníci.

9 Najlepších Krmív Pre Weimarských Stavcov - Recenzie a Výbery

Royal Canin Weimaraner Adult je vyvážené krmivo pre dospelých weimarských stavcov. Obsahuje vysoký obsah bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať svalovú hmotu a zdravú pokožku. Krmivo je tiež bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a srsť. Krmivo je tiež obohatené o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržiavať zdravý imunitný systém. Krmivo je vhodné pre dospelých weimarských stavcov vo veku od 15 mesiacov do 8 rokov.

Moj pes zjedol jelen! Tu je to, čo robiť (odpoveď veterinára)

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je zavolať svojmu veterinárovi. Veterinár vám povie, čo máte robiť ďalej. Môžu vám povedať, aby ste svojho psa ihneď odviezli do veterinárnej kliniky, alebo vám môžu poradiť, aby ste sledovali jeho stav a ak sa jeho stav zhorší, mali by ste ho odviezť do veterinárnej kliniky.