Populárny

Super Premium Dog Food - Prírodné Menu pre Vašeho Psa

Super Premium Dog Food je prírodné krmivo pre psov, ktoré je vyrobené z prírodných ingrediencií. Obsahuje vysoký podiel bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie psov. Obsahuje tiež vysoký podiel vitamínov a minerálov, ktoré sú potrebné pre zdravý rast a vývoj. Je to vyvážená strava, ktorá poskytuje všetky potrebné živiny pre zdravie a dobrú kondíciu vášho psa.

Redakcia Choice

7 Najlepších Psích Šampónov Pre Pitbully - Recenzie a Tipy

Šampón pre Pitbully od Pet MD je vyrobený z prírodných zložiek, ktoré sú šetrné k pokožke a srsťou vášho psa. Je to hypoalergénny šampón, ktorý je bezpečný pre citlivú pokožku a je vhodný pre všetky typy srsťe. Šampón je bohatý na vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a srsť. Je to tiež veľmi účinný šampón, ktorý dokáže odstrániť nečistoty a nepríjemný zápach. Je to jeden z najlepších šampónov pre pitbully, ktorý je dostupný na trhu.

Môžu psy jesť homáre? Čo potrebujete vedieť!

Homáre by mali byť podávané varené, bez šupiek a bez kôstok. Ak sú homáre príliš veľké, môžete ich nakrájať na menšie kúsky. Homáre by sa mali podávať v malých množstvách, pretože sú veľmi bohaté na tuk. Ak chcete, môžete pridať trochu olivového oleja, aby ste zvýšili príjem tuku. Homáre by sa mali podávať iba ako občasné pochúťky a nikdy by nemali byť hlavnou súčasťou stravy psa.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Môžu psy jesť koláč? Je torta bezpečná pre psov?

Všeobecne platí, že psy by nemali jesť sladkosti. To znamená, že koláče a torty sú pre nich nevhodné. To je preto, lebo sladkosti obsahujú veľa cukru, ktorý môže poškodiť zdravie psa. Navyše, mnohé sladkosti obsahujú aj kakaové bôby, ktoré sú pre psy toxické. Ak však chcete svojmu psovi dať kúsok sladkosti, môžete mu dať kúsok jablka alebo banánu. Tieto ovocné šťavy sú pre psov bezpečné a zdravé.

10 Najlepších Nízkokalorických Pochúťok Pre Psy - Recenzie a Tipy

Purina je známa svojimi vysoko kvalitnými produktmi pre domáce zvieratá. Ich nízkokalorické pochúťky pre psy s kuracím mäsom sú skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú, aby ich miláčik mal zdravú stravu. Tieto pochúťky sú vyrobené z prírodných ingrediencií a sú obohatené o vitamíny a minerály. Sú tiež veľmi chutné a sú skvelou voľbou pre všetky vekové skupiny psov.

Ako Odhlucnit Prepravku Pre Psa: 7 Jednoduchych Rieseni

Ked hladate prepravku pre psa, je dulezite, aby ste si vybrali taku, ktora je dostatocne velka pre vasu zvieratko. Prepravka by mala byt dostatocne velka na to, aby sa v nej vasa zvieratko mohlo pohodlne pohybovat. Prepravka by tiez mala byt dostatocne ticha, aby sa minimalizovalo hluk, ktory vytvara.

Border Collie & Husky Mix: Informácie o plemene psa

Border Collie & Husky Mix je hybridné plemeno, ktoré vzniklo krížením Border Collie a Huskyho. Oba rodičia sú veľmi inteligentné plemená, ktoré sú veľmi obľúbené pre svoju oddanosť a láskavosť. Border Collie & Husky Mix je veľmi obľúbený pre svoju inteligenciu, energickú povahu a láskavosť. Tento hybridný pes je veľmi obľúbený pre svoju inteligenciu, energickú povahu a láskavosť.