Populárny

10 Druhov Plemien Psov a Ich Rozdiely

Labrador Retriever je jedným z najobľúbenejších plemien psov na svete. Sú veľmi inteligentní, láskaví a oddaní. Majú veľkú energiu a radi sa hrajú. Ich kožušina je krátka a hladká a môže byť čierna, čokoládová alebo zlatá. Sú veľmi obľúbené ako rodinní miláčikovia a ako pracovní psi.

Redakcia Choice

Moj pes zjedol polystyren! Tu je to, co robit (odpoved veterinara)

Ak máte podozrenie, že váš pes zjedol polystyrén, je dôležité, aby ste si všimli príznaky. Príznaky, ktoré môžu naznačovať, že váš pes zjedol polystyrén, zahŕňajú: nevoľnosť, vracanie, zvracanie, bolesť brucha, strata chuti do jedla, zápcha alebo hnačka. Ak si všimnete akýkoľvek z týchto príznakov, mali by ste okamžite kontaktovať veterinára.

Viac ako 100 francúzskych mien pre mačky: Naše najlepšie tipy

Ak hľadáte nádherné francúzske meno pre vašu mačku, tu je niekoľko nápadov:

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Aljassky Ovciak: Informacie, Obrazky, Vlastnosti a Fakty

Aljassky ovciak je relatívne nové plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v roku 1980. Bol vyšľachtený ako spoločenský pes, ktorý by bol schopný pracovať ako strážny pes. Aljassky ovciak je kríženec aljasského malamuta a nemeckej ovčiaka. Aljasský malamut je staré plemeno, ktoré pochádza z Aljašky a bolo používané na ťažké práce, ako je ťahanie saní. Nemecký ovčiak je tiež staré plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v Nemecku a bolo používané ako strážny pes.

Zlate Pyreneje (Great Pyrenees & Golden Retriever Mix): Informacie, obrazky, fakty

Zlate Pyreneje boli vytvorené v 80. rokoch 20. storočia. Ich cieľom bolo vytvoriť hybridné plemeno, ktoré by bolo inteligentné, oddané a milujúce. Toto plemeno sa stalo veľmi obľúbeným pre svoju krásu a láskavosť. Zlate Pyreneje sú veľmi obľúbené ako rodinní psi, pretože sú veľmi oddaní svojim majiteľom a veľmi milujú deti.

Mini Bernedoodle (Mini Pudel / Bernsky Salasnicky Pes): Informacie, Fotografie a Charakteristiky

Mini Bernedoodle je relatívne nový hybridný pes, ktorý bol vytvorený v roku 2003. Tieto psy boli vytvorené krížením miniatúrneho pudla a bernského salašníckeho psa. Tieto psy sú veľmi obľúbené pre svoju inteligenciu, oddanosť a láskavú povahu. Mini Bernedoodle sú veľmi obľúbené ako rodinní spoločníci a sú veľmi milé a oddané voči svojim majiteľom.

Stredoazijský ovčiak: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Stredoazijský ovčiak je veľmi staré plemeno, ktoré pochádza z oblastí Strednej Ázie. Bol chovaný pre svoju schopnosť strážiť a chrániť stáda oviec. Tento pes bol tiež používaný ako strážca domov a rodín. Bol veľmi obľúbený pre svoju oddanosť a lojalitu. V súčasnosti je toto plemeno veľmi obľúbené ako spoločník pre ľudí po celom svete.