Populárny

Ako sa stať psíčkarom: Sprievodca krok za krokom

Ako prvé musíte získať potrebné zručnosti a znalosti. Ak chcete byť úspešným psíčkarom, musíte mať dobré znalosti o psoch a ich správaní. Môžete sa tiež zúčastniť kurzov, ktoré vám pomôžu získať potrebné zručnosti. Môžete tiež navštíviť veterinára a získať informácie o zdraví psov a starostlivosti o ne.

Redakcia Choice

12 Zmiešaných Plemien Jack Russell Teriérov

Jack Chi je zmiešané plemeno, ktoré je krížením medzi Chihuahuou a Jack Russell Teriérom. Toto plemeno je veľmi energické a milé. Sú veľmi inteligentné a veľmi ľahko sa učia. Sú veľmi obľúbené pre svoju krásu a temperament. Jack Chi je veľmi obľúbené pre svoju krásu a temperament.

10 Najlepších Hrablí na Podsadu pre Husky - Recenzie a Tipy

PetSafe je jednou z najlepších značiek hrablí na podsadu pre husky. Ich hrable sú navrhnuté tak, aby boli pohodlné pre vášho psa a aby mu poskytli dostatok pohybu. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebeniu a sú navrhnuté tak, aby vydržali dlhé roky. PetSafe hrable na podsadu pre husky sú tiež veľmi ľahké a ľahko sa čistia. Sú tiež veľmi bezpečné pre vášho psa, pretože sú navrhnuté tak, aby zabránili zraneniu.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Ako zistiť, či váš pes ide do práce: 10 znakov, ktoré treba hľadať

Ak váš pes vždy vyzerá nadšene, keď vidí svojho majiteľa, je to jeden z najlepších znakov toho, že váš pes ide do práce. Ak váš pes vždy vyzerá nadšene, keď vidí svojho majiteľa, je to preto, že sa teší na to, čo bude robiť. To je jeden z najlepších znakov toho, že váš pes ide do práce.

Soboli nemecky ovciak: Informacie, obrazky, vlastnosti a fakty

Soboli nemecky ovciak je plemeno, ktore pochadza z Nemecka. Bolo vytvorene v 19. storoci a bolo povodne chovane ako pastiersky pes. Bolo pouzivane na strazenie stad ovci a na ochranu pred zverou. Plemeno bolo tiez pouzivane ako vojensky pes a ako pes pre sluzbu. V roku 1899 bolo oficialne uznané ako plemeno a v roku 1908 bolo prve uznavane v Nemecku.

Nemecka Doga - Informacie o plemene psov: Obrazky, vlastnosti a fakty

Nemecka Doga bola vyšľachtovaná v Nemecku v 19. storočí. Boli vyšľachtované z rôznych plemien, ako sú Bullenbeisser, Great Dane a Mastiff. Tieto plemená boli vyšľachtované pre svoju silu a odvahu. Toto plemeno bolo používané na lov zveri, ako sú jelene, medvede a vlky. Boli tiež používané ako strážne psy a pre súťaže v sile. V súčasnosti sú Nemecké Dogy obľúbené ako rodinné maznáčiky a spoločníci.

7 Najlepších Nízkoproteinových Krmív pre Psy - Recenzie a Tipy

Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Kidney Function je nízkoproteinové krmivo pre psov, ktoré je navrhnuté tak, aby pomohlo zmierniť príznaky ochorenia obličiek. Krmivo je obohatené o vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie obličiek. Obsahuje tiež omega-3 mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a srsť. Krmivo je vhodné pre psov všetkých vekových kategórií.