Populárny

Redakcia Choice

Golden Saint Dog: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Golden Saint Dog je relatívne nové plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v roku 2000. Toto plemeno bolo vyšľachtené s cieľom vytvoriť inteligentného, láskavého a oddaného psa. Toto plemeno je veľmi obľúbené pre svoju inteligenciu, láskavosť a oddanosť. Golden Saint Dog je veľmi obľúbený ako rodinný pes, pretože je veľmi oddaný svojej rodine a je veľmi inteligentný.

10 Najlepších Tichých Nožníc pre Psov - Recenzie a Tipy

Nožnice na strihanie srsťou Wahl Professional Animal sú profesionálne nožnice na strihanie srsťou pre psov. Sú vyrobené z kvalitných materiálov a majú ergonomický dizajn, ktorý umožňuje pohodlné a presné strihanie. Sú tiež veľmi tiché, čo je veľkou výhodou pre psov, ktorí sú citliví na hluk. Nožnice sú dodávané s náhradnými čepeľami a čistiacim kartáčom, čo je veľmi užitočné. Sú tiež veľmi ľahké a majú dlhú životnosť.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Bengalska verzus Mainska myvalia macka: Rozdiely

Bengalská mačka bola vyšľachtovaná v roku 1963, keď bola krížením domácej mačky s divou mačkou asijského leoparda. Toto plemeno bolo vyšľachtované pre svoju exotickú farbu a vzor. Mainská myvalia mačka je staré plemeno, ktoré pochádza z Francúzska. Toto plemeno bolo vyšľachtované pre svoju inteligenciu a schopnosť loviť myši. Obidve plemená sú veľmi obľúbené a sú často vyhľadávané chovateľmi.

Môžu mačky jesť steak? Čo potrebujete vedieť!

Steak je vyrobený z mäsa, ktoré je bohaté na bielkoviny, čo je pre mačky veľmi dôležité. Bielkoviny sú nevyhnutné pre zdravie mačiek a sú dôležité pre ich imunitný systém, svaly a kožu. Steak je tiež bohatý na železo, čo je dôležité pre zdravie mačiek. Železo je nevyhnutné pre produkciu červených krviniek, ktoré sú dôležité pre prenos kyslíka do tela mačky.

Ako zareagovať, keď váš pes zje cokoládovú tortu?

Cokoláda obsahuje látku zvanú teobromín, ktorá je pre psov toxická. Ak váš pes zje cokoládu, môže to mať za následok vážne zdravotné problémy, ako sú zvracanie, hnačka, nevoľnosť, zvýšený tlak krvi, srdcové arytmie, dehydratácia a dokonca aj smrť. Preto je dôležité, aby ste vedeli, ako zareagovať, ak váš pes zje cokoládu.

10 Najlepších Izbových Nocníkov Pre Psov - Recenzie a Tipy

Petmate Arm & Hammer Nocník pre Psov je skvelou voľbou pre všetkých majiteľov psov. Tento nocník je vyrobený z odolného plastu, ktorý je veľmi ľahko čistiteľný. Jeho dno je vybavené vrstvou Arm & Hammer, ktorá absorbuje zápach a udržuje nocník čistý. Nocník je tiež vybavený vyberateľným filtrom, ktorý absorbuje vlhkosť a zápach. Tento nocník je veľmi ľahko čistiteľný a jeho veľkosť je ideálna pre väčšinu psov.