Populárny

Ako rozoznať rozdiel medzi roztočmi v mačacích ušiach a voskom?

Roztoče v mačacích ušiach sú malé parazity, ktoré sa živia krvou mačky. Tieto parazity sa nazývajú Otodectes cynotis. Roztoče sa môžu nachádzať v ušiach mačky, alebo sa môžu prenášať z mačky na mačku. Ak má mačka roztoče v ušiach, môže to spôsobiť svrbenie, začervenanie a výtok z uší. Ak sa roztoče neliečia, môžu spôsobiť vážne poškodenie uší mačky.

Redakcia Choice

Môžu mačky jesť chobotnice? Čo potrebujete vedieť!

Chobotnice sú morské cicavce, ktoré patria do skupiny mäkkýšov. Ich telo je pokryté mäkkou kožou a majú štyri páry končatín. Chobotnice sú veľmi inteligentné a majú schopnosť učiť sa. Ich telo je pokryté pigmentom, ktorý im umožňuje meniť farbu, aby sa prispôsobili prostrediu. Chobotnice sú obľúbenou pochúťkou v mnohých krajinách.

Môžu psy byť plantajní? Sú plantajní bezpečné pre psov?

Plantajní sú obojky, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabránili psovi v úteku alebo vytvorili kontrolu nad jeho pohybom. Plantajní sú vyrobené z rôznych materiálov, ako sú plast, kov a koža. Plantajní sú navrhnuté tak, aby sa zväčšili, keď pes začne tlačiť alebo tiahnuť, čo zabraňuje jeho úteku. Plantajní sú často používané pre psy, ktoré sú neposlušné alebo majú tendenciu útek.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Kúpte si baset za rozumnú cenu

Cena baseta sa líši v závislosti od plemena, veku a kvality. Mladé basety sú obvykle drahšie ako staršie. Najdrahšie sú basety s prémiovou kvalitou. Cena sa môže pohybovať od 500 do 1500 eur.

16 Plemien Polovných Psov, Ktoré Nelinajú

Beagle je jedným z najobľúbenejších plemien psov, ktoré nelinajú. Sú to veľmi inteligentní a hraví psi, ktorí sú veľmi oddaní svojim majiteľom. Beagle sú veľmi dobrí pri polovníctve, pretože sú veľmi dobrí pri vyhľadávaní zvierat. Sú tiež veľmi dobrí pri vyhľadávaní zvierat, pretože majú veľmi dobrý čuch.

8 Najlepších Mäkkých Suchých Krmív pre Psy - Recenzie a Tipy

Purina Pro Plan Focus Puppy je vyvážené krmivo pre šteňatá, ktoré je bohaté na bielkoviny a obsahuje všetky potrebné živiny pre zdravý rast a vývoj. Obsahuje tiež DHA pre podporu zdravého vývoja mozgu a zraku. Krmivo je bez prídavných látok a je vyrobené zo surovín, ktoré sú vybrané s ohľadom na kvalitu. Je to jedno z najlepších mäkkých suchých krmív pre šteňatá.

Samojed a Husky: Informácie, obrázky, fakty a vlastnosti

Samojed a Husky sú obidve starobylé plemená psov, ktoré pochádzajú z oblastí severnej Európy a Ázie. Samojed pochádza z oblasti severnej Európy a bol pôvodne chovaný ako spoločník a pomocník pre ľudí žijúcich v oblastiach s nízkymi teplotami. Husky pochádza z oblasti Ázie a bol chovaný ako spoločník a pomocník pre ľudí žijúcich v oblastiach s nízkymi teplotami. Obidve plemená boli chované pre svoju schopnosť pracovať v chladných podmienkach a pre svoju schopnosť byť dobrými spoločníkmi.