Populárny

9 Bezplatnych Planov Domcekov Pre Psov Z Paliet

Tento domcek pre psa je vyrobený z paliet a je vybavený dverami, ktore mozu byt otvorene alebo zatvorene. Je to skvela moznost pre psov, ktori potrebuju viac súkromia. Domcek je tiez vybaveny vetracou otvorom, ktory zabezpecuje, aby vnutri bolo dostatok vzduchu.

Redakcia Choice

Môžu mačky jesť potkany? Čo potrebujete vedieť!

Mačky môžu jesť potkany, ale nie je to pre nich vždy vhodné. Mačky sú predátory, ktorí sa živia hlavne mäsom, a preto by mali mať v strave hlavne mäso. Potkany sú hlodavce, ktoré sa živia hlavne obilninami, a preto by mali mať v strave hlavne obilniny. Mačky, ktoré jedia potkany, môžu mať problémy s trávením, pretože ich tráviaci systém nie je na potravu hlodavcov prispôsobený.

Minatúrny Boxerský Pes: Informácie o Plemene, Sprievodca Starostlivosťou a Obrázky a Fakty

Miniatúrny boxerský pes je veľmi mladé plemeno psov. Bol vyšľachtený v Nemecku v roku 1990. Bol vyšľachtený z krížením boxerského psa s inými menšími plemenami, ako sú napríklad yorkshire teriéri. Toto plemeno bolo vyšľachtené s cieľom vytvoriť menšieho boxerského psa, ktorý by bol vhodný pre život v dome. Miniatúrny boxerský pes je veľmi obľúbený pre svoju neuveriteľnú osobnosť a láskavosť.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Cane Corso Nemecky Ovciak - Obrazky, Osobnost a Fakty

Cane Corso Nemecky Ovciak je veľmi staré plemeno psa, ktoré pochádza z Talianska. Toto plemeno bolo používané na lov, stráženie a ako spoločník. Tento pes bol veľmi obľúbený medzi talianskymi pastiermi a bol používaný na stráženie stád. Tento pes bol tiež veľmi obľúbený medzi vojakmi, pretože bol veľmi silný a odolný. Tento pes bol tiež veľmi obľúbený medzi lovcami, pretože bol veľmi inteligentný a vytrvalý.

16 Plemien Psov s Krátkymi Nufakmi

Bichon Frise je malé, milé a hravé plemeno psa s krátkymi nufakmi. Ich nufaky sú husté a bohaté, čo im dáva veľmi mäkký a príjemný vzhľad. Sú veľmi inteligentné a ľahko sa učia. Sú veľmi oddaní svojim majiteľom a veľmi milujú deti. Sú veľmi hravé a láskavé, čo je skvelé pre rodiny s malými deťmi.

10+ Afrických Psích Mien: Napady Pre Exotické a Nezvyčajné Psy

Akosua je poľské meno, ktoré znamená „sestra“. Je to krásne meno pre afrického psa, ktorý je pre vás ako súrodenec. Je to tiež veľmi jedinečné meno, ktoré je ľahko zapamätateľné.

Môžu mať psy avokádový olej? Je bezpečný pre psov?

Avokádový olej je vyrobený z avokádového ovocia, ktoré je bohaté na vitamíny, minerály a zdravé tuky. Je to veľmi užitočný olej pre ľudí, pretože má veľa výhod pre zdravie. Ale čo o tom hovoria veterinári pre psov? Je avokádový olej bezpečný pre psov?