Populárny

Pitahoula - Informácie o plemene, obrázky, vlastnosti a fakty

Pitahoula je hybridné plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v Spojených štátoch. Jeho predkovia sú Catahoula Leopard Dog a American Pitbull Terrier. Catahoula Leopard Dog je starobylé plemeno, ktoré pochádza z Louisiany. Bolo vyšľachtené pre lov divých zvierat a jeho prví majitelia boli domorodí Američania. American Pitbull Terrier je tiež starobylé plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v Anglicku pre boj so šelmami. Toto plemeno bolo tiež veľmi obľúbené pre svoju silu a odvahu.

Redakcia Choice

Ako strihať a upravovať vlasy austrálskeho ovčiaka?

Predtým, ako začnete strihať a upravovať vlasy vášho austrálskeho ovčiaka, je dôležité, aby ste sa pripravili. Najprv si vezmite čas na to, aby ste sa uistili, že máte všetky potrebné nástroje a materiály. Budete potrebovať kvalitné nožnice na strihanie vlasov, kartáč na vlasy, šampón a kondicionér pre psy. Ak chcete, môžete tiež použiť stylingový produkt, ak chcete, aby vlasy vášho austrálskeho ovčiaka vyzerali čo najlepšie.

10 Receptov na Domáce Vegánske Krmivo pre Psy Schválené Veterinárom

Tento recept je veľmi jednoduchý a rýchly na prípravu. Potrebujete iba 2 šálky zemiakov, 1 šálku cíceru, 1/2 šálky mrkvy a 1/2 šálky zeleniny. Všetky ingrediencie dôkladne umyte a nakrájajte na malé kúsky. Potom ich vložte do hrnca s vodou a varíme, kým nie sú mäkké. Potom ich rozmixujte a pridajte trochu olivového oleja. Môžete pridať aj trochu kurkumy, aby ste zvýšili nutričnú hodnotu.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Ako zaobchádzať s kuracou kosťou, ktorú zjedol váš pes?

Kuracie kosti sú pre psov nebezpečné, pretože sú veľmi krehké a môžu sa ľahko rozbiť na ostré kúsky. Ak sa tak stane, môžu poškodiť tráviaci trakt vášho psa a spôsobiť mu veľa bolesti. Ak sa kuracia kosť rozpadne na veľmi malé kúsky, môžu sa dostať do pľúc vášho psa a spôsobiť zápal pľúc.

Australsky Husky: Informacie, Fotografie, Vlastnosti a Fakty

Australsky Husky je hybridné plemeno, ktoré bolo vyšľachtené v Austrálii. Bol vyšľachtený z australského ovčiaka a huskyho križa. Australsky ovčiak bol vyšľachtený v Austrálii v 19. storočí a bol používaný na stádnej práci. Husky križ bol vyšľachtený v Kanade a bol používaný na ťahanie sání. Australsky Husky bol vyšľachtený v roku 1980 a jeho hlavným účelom bolo vytvoriť inteligentného, energického a láskyplného psa. Australsky Husky je teraz veľmi obľúbeným plemenom a je často vystavovaný na výstavách.

Pomapoo: Pomeranian a Toy Poodle Mix

Pomapoo je relatívne nový hybridný pes, ktorý bol vytvorený v posledných desaťročiach. Jeho rodičia, Pomeranian a Toy Poodle, sú obľúbené plemená, ktoré sú známe pre svoju láskavú povahu a inteligenciu. Pomapoo je obľúbený pre svoju malú veľkosť a schopnosť prispôsobiť sa rôznym životným štýlom.

10 Receptov na Domáce Kura pre Psy Schválené Veterinárom

Tento recept je jednoduchý a rýchly. Potrebujete iba kuracie prsia, ryžu, mrkvu, cibuľu a zeleninu. Všetko nakrájajte na malé kúsky a vložte do hrnca. Pridajte trochu vody a dusíme, kým ryža nie je mäkká. Potom pridajte kuracie prsia a dusíme, kým nie sú úplne mäkké. Výsledná soté je chutná a zdravá pre vášho psa.