Populárny

4 Shiba Inu Farby, Znacky a Variacie

Akita Inu je veľmi podobná Shiba Inu, ale je väčšia a silnejšia. Akita Inu má veľmi silný a robustný vzhľad. Ich farba sa môže líšiť od svetložltej až po tmavočervenú. Ich srst je veľmi hustá a môže byť buď hladká alebo kučeravá. Akita Inu je veľmi inteligentné plemeno a je veľmi verné svojim majiteľom.

Redakcia Choice

8 Druhov Zlatých Retrieverov

Anglický zlatý retriever je najstarším z troch druhov zlatých retrieverov. Je to veľký, silný pes s dlhými nohami a huňatou srsťou. Je veľmi inteligentný a láskavý, čo je dôvod, prečo je tak obľúbený. Je to veľmi oddaný pes, ktorý je veľmi lojálny voči svojim majiteľom. Je to veľmi aktívny pes, ktorý miluje behať a skákať. Je to veľmi dobrý spoločník pre rodiny s deťmi.

„Skúmanie kúzla a krásy najkrajších psích spoločníkov na svete“

Vydajte sa na úžasný prieskum tých najúžasnejších a vizuálne najúžasnejších psích spoločníkov na svete a ukážte im rozkošnú rozmanitosť psov...

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Americký Pitbull Teriér a Bullmastiff Mix: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Americký Pitbull Teriér a Bullmastiff Mix je hybridný pes, ktorý je výsledkom kríženia Amerického Pitbull Teriéra a Bullmastiffa. Oba rodičia sú veľmi inteligentné a silné plemená, ktoré boli pôvodne chované na lov a stráženie. Americký Pitbull Teriér bol pôvodne chovaný na boj s býkmi a na lov, zatiaľ čo Bullmastiff bol chovaný na stráženie majetku. Hybridný pes je veľmi obľúbený pre svoju inteligenciu, silu a láskavosť.

Prečo moj pes kasle po vypití vody?

Vodné kasle je častým problémom u psov. Je to kasle, ktoré sa objaví po tom, čo pes vypije vodu. Kasle môže byť mierne alebo intenzívne a môže trvať niekoľko sekúnd až niekoľko minút. Vodné kasle je často sprevádzané kašľaním, zvracaním alebo dýchaním s ťažkosťami.

7 Najlepších Chráničov Proti Poškriabaniu Dverí Pre Psy

PetSafe Freedom Patio Panel je skvelý chránič dverí pre psy, ktorý je navrhnutý tak, aby chránil dvere pred poškriabaniu. Je vyrobený z odolného hliníka a je k dispozícii v rôznych veľkostiach. Jeho jedinečný dizajn umožňuje, aby sa dvere otvorili a zatvorili bez toho, aby ste museli odstrániť chránič. Je to skvelý spôsob, ako chrániť dvere pred poškriabaniu a zároveň umožniť vášmu psovi vojsť a vyjsť z domu.

10 Najlepších Sprejov na Detanglovanie Psov - Recenzie a Tipy

Pet Head je sprej na detanglovanie psov, ktorý je vyrobený z prírodných zložiek, ako je aloe vera, kokosový olej a jojobový olej. Tento sprej je veľmi účinný pri odstraňovaní zamotaných vlasov z vlasov vášho psa. Je to tiež veľmi jemný a nezanecháva vlasy vášho psa suché a matné. Tento sprej je tiež veľmi ľahko použiteľný a môže byť použitý na všetky typy vlasov. Je to tiež veľmi cenovo dostupný a je k dispozícii v mnohých obchodoch so zvieratami.