Populárny

10 Najlepších Interaktívnych Hračiek pre Psy - Recenzie a Tipy

Kong Classic je jednou z najpopulárnejších interaktívnych hračiek pre psy. Je to gumová hračka, ktorá je dostupná v rôznych veľkostiach pre rôzne veľkosti psov. Kong Classic je skvelý spôsob, ako zabaviť svojho psa a zároveň mu poskytnúť mentálnu stimuláciu. Môžete naplniť Kong Classic rôznymi lahodnými pochúťkami, aby ste zvýšili zábavu. Kong Classic je tiež veľmi odolná hračka, ktorá vydrží aj najsilnejšie škriabance.

Redakcia Choice

Kúpte si Vizslu - Cena Vizsla

Cena Vizsly sa líši v závislosti od toho, odkiaľ si ju kupujete. Ak si kúpite Vizslu od chovateľa, cena sa môže pohybovať od 500 do 1500 dolárov. Cena závisí od toho, aký druh Vizsly si kupujete, ako sú napríklad šampiónovia, čiže psy, ktoré boli úspešne prezentované na výstavách. Cena tiež závisí od toho, aký druh chovateľa si vyberiete. Niektorí chovatelia môžu mať vyššie ceny ako iní.

10 Najlepších Rybích Olejov Pre Psov - Recenzie a Tipy

Nordic Naturals Omega-3 Pet je jedným z najlepších rybích olejov pre psov na trhu. Tento olej je vyrobený z čerstvých rýb, ktoré sú získané z čistých vôd severnej Európy. Tento olej obsahuje veľké množstvo omega-3 mastných kyselín, ako je EPA a DHA, ktoré sú pre zdravie psa veľmi dôležité. Tento olej je tiež obohatený o vitamín E, ktorý pomáha chrániť omega-3 mastné kyseliny pred oxidačným poškodením. Tento olej je vhodný pre všetky vekové skupiny psov a je dostupný vo forme kvapiek, kapsúl aj granúl.

Populárne Príspevky

Zaujímavé Články

Strom Tennessee Brindle: Informácie, obrázky, vlastnosti a fakty

Strom Tennessee Brindle bol prvýkrát objavený v roku 1845 v Tennessee. Bol to jeden z prvých stromov, ktoré boli objavené v tejto oblasti. Strom bol pomenovaný po svojom objaviteľovi, ktorý bol známy ako Tennessee Brindle. Strom sa rýchlo rozšíril do iných oblastí a stal sa veľmi obľúbeným.

10 Najlepších Cizích Pre Psov - Recenzie a Tipy

Cizie pre psov s reflexnými prvkami sú skvelou voľbou pre všetkých majiteľov psov, ktorí chcú, aby ich miláčik bol viditeľný aj v noci. Tieto cizie sú vyrobené z reflexných materiálov, ktoré odrážajú svetlo a umožňujú vodičom a iným ľuďom vidieť psa v tme. Sú tiež veľmi pohodlné a ľahké, takže sú ideálne pre dlhé prechádzky.

Môžu mať psy salámu? Čo potrebujete vedieť!

Saláma je veľmi vysoká v tuku a soli, čo môže byť pre psa veľmi škodlivé. Tuk a soľ môžu spôsobiť, že pes bude mať vyššiu hladinu cholesterolu a vyššiu hladinu krvného tlaku. To môže viesť k srdcovým ochoreniam a iným zdravotným problémom. Navyše, saláma môže mať aj veľa konzervačných látok, ktoré môžu byť pre psa veľmi škodlivé.

Recenzie krmiva pre psov - Značky a hodnotenia

Existuje veľa rôznych značiek krmiva pre psov, ktoré sú dostupné na trhu. Niektoré z nich sú vyrobené z prírodných ingrediencií, zatiaľ čo iné sú vyrobené z umelých ingrediencií. Niektoré značky sú lacnejšie ako iné. Preto je dôležité, aby ste si prečítali recenzie krmiva pre psov, aby ste zistili, ktoré značky sú najlepšie pre vášho psa a aké hodnotenia majú.